Een zwevende keuken, een blikvanger!

Een in hoogte verstelbare zwevende keuken! 

  • Dit is vooral geschikt voor mensen, waar de lengte verschil echt groot is. Hier plaats men de keuken tegen één of meerdere platen, die - aan elektrische beweegbare rails zijn bevestigd, welk op hun beurt  tegen de muur is bevestigd, waardoor men de complete keuken, welk is gemonteerd  op de plaat, omhoog en omlaag kan bedienen. ( Hier moet een flexibele aan- en afvoerbuis worden aangesloten. Het geeft een meer zwevend effect, door onder de onderkasten verlichting te monteren! 

Een zwevende keuken! 

  • Door de kasten direct tegen de muur te plaatsen, zonder plint ! Hier moet men wel zeker weten dat de muur stevig genoeg is! Het geeft een meer zwevend effect, door onder de onderkasten verlichting te monteren!

Een keuken voor een rolstoel gebruiker

Bij een keuken voor een rolstoel gebruiker, is het handig om links en rechts, ladekasten te monteren en tussen deze kasten - enkele ladekastjes van ongeveer 15 cm hoog, te monteren. Onder deze lade is dus ruimte om met de rolstoel te manoeuvreren en waarbij zowel links als rechts, men bij de benodigdheden kan komen, alsook bij de lades welk onder het blad zijn bevestigd.

Glas
Verderop deze site vind je ideeën die je kan gebruiken over glas in de keuken. Zo zijn er glazen-fronten, achterwanden, spatwanden en bladen met een kleurtje, een hout-design of een ander design.. Glas is zeker geschikt om met LED-VERLICHTING, te werken. Ook deze zijn, net als een zwevende keuken, blikvangers!

Ledverlichting 
Led keukenverlichting is zeer geschikt om te gebruiken als keukenverlichting voor het werkblad, alsook de glazen fronten en glazen achterwand in uw keuken. Deze led strip kan aan de onderzijde maar ook aan de bovenzijde van uw bovenkast gemonteerd worden (En natuurlijk onder een zwevende keuken). De led strip voor de keuken is te verkrijgen in verschillende lengtes welk gekoppeld kunnen worden zodat u over een langere lengte, keukenverlichting kunt aanbrengen.
Keukenverlichting led; energiezuinig en duurzaam
Led keukenverlichting worden niet of nauwelijks warm en is daardoor energiezuinig en duurzaam. Met een vergelijkbare lichtopbrengst van plusminus 35W of 40W verbruiken led-strips voor de keuken slechts 8W tot 10W en bent u ook af van het vervangen van lampjes elk half jaar. Led's hebben soms wel 15.000 tot 20.000 branduren.

Doorgeef luik. 
Als u een gesloten keuken heeft, wat dacht van zo'n ouderwetse doorgeef-luik?
Dit is natuurlijk alleen mogelijk, indien de kamer naast de keuken is gebouwd. Maar het geeft wel weer zo'n ouderwetse gezellige sfeer.

Extra opbergruimtes. 
Extra opbergruimte is te creëeren onder de onderkasten, door ipv een plint, extra lades te monteren.
Deze zullen vaak speciaal moeten worden gemaakt, ivm met de stelpoten, waardoor de breedte vd lade, iets smaller wordt. Of men kan ook de stelpoten vervangen door speciale minder diepe ladenkasten, waarop de onderkasten worden gemonteerd. Natuurlijk moeten deze ladenkasten wel goed waterpas staan.


Voor project en particulier
 
Heeft U vragen? Neem gerust Contact met ons op!

EMAIL:   email